به وبسایت گروه بازرگانی پویا روش با پشتوانه یک دهه تخصص در صنعت لبنیات خوش آمدید...

پنج شنبه, 26 تیر 1399 - Thursday 16 July 2020

title

بر گزاری دوره آموزشی تخصصی

بازرگانی پویا روش با تکیه بر توان علمی و پشتوانه تجربی مشاوران و کارشناسان زبده خود در زمینه تولیدات صنایع غذایی آمادگی خود را جهت برگزاری کلاس های آموزشی و کاملا کاربردی در زمینه صنعت غذا اعلام می دارد آنچه تا کنون در دفتر افتخارات ما ورق خورده است:

  1. کارگاه آموزشی در زمینه (آشنایی با استارتر کالچرها و شناسایی فاژها در صنایع لبنی) جهت مسئولین فنی در اداره نظارت بر مواد غذایی استان اصفهان در سال 1391
  2. کلاس های آموزشی در زمینه (آشنایی یا ضد عفونی کننده های غذایی و نحوه استفاده آنها در صنعت غذا) جهت کلیه مسئولین فنی صنایع غذایی استان اصفهان در سال 1390
  3. دوره فرمولاسیون انواع محصولات لبنی
  4. دوره های کاربردی در زمینه فرمولاسیون و رفع عیوب تولید انواع کیک و کلوچه و بیسکویت
  5. نقش هر کدام از مواد اولیه در تولید انواع کیک

در ضمن این شرکت آمادگی دارد دوره های پیشنهادی انجمن های صنفی مسئولین فنی صنایع غذایی استان ها، مسئولین فنی محترم و سازمان های غذا و دارو را نیز برگزار نماید.

 

{rsform 3}

طرح توجیهی

نوشتن انواع طرح های توجیهی فنی و اقتصادی در زمینه تولید انواع محصولات غذایی و بهداشتی

فرم های خام درخواست تسهیلات و گزارش توجیهی طرح به پیوست می باشد

 

{rsform 6}

فرمولاسیون محصولات تولیدی

این شرکت با توجه به تخصص کارشناسان خود در زمینه مدیریت تولید در صنایع غذایی آمادگی خود را جهت رفع عیوب و ارائه فرمولاسیون انواع محصولات غذایی ذیل اعلام می دارد:

  • انواع ماست: ماست قالبی - ماست همزده
  • انواع پنیر: پروسس - خامه ای - یواف - آنالوگ - موزارلا و ...
  • دوغ تک فاز و دوغ غلیظ
  • بستنی در انواع مختلف
  • شیرهای طعم دار
  • خامه قنادی و خامه صبحانه
  • انواع کیک و کلوچه و بیسکویت

در ضمن مشاورین این شرکت آماده پاسخگویی به سوالات تولید کنندگان محترم می باشند

مشاوره

اهم فعالیت شرکت در زمینه مشاوره و خدمات فنی مربوط به خطوط تولید انواع لبنیات، آب معدنی، کنستانتره آبمیوه، انواع کنسرو گوشتی و غیر گوشتی، سس های سرد و گرم، سوسیس کالباس، کیک، کلوچه و بیسکویت می باشد
گروه فنی مهندسی و یازرگانی پویا روش از 10 سال پیش فعالیت خود را در این زمینه شروع کرده است و اکثر کادر فنی آن دارای بیش از 15 سال تجربه کاری عملی در صنایع غذایی و واحدهای تولیدی می باشند.
این گروه خدمات زیر را به مشتریان خود ارائه می نماید:
1- خدمات مشاوره ای در زمینه تاسیس، تجهیز، راه اندازی، تولید و توسعه واحدهای صنایع غذایی.
2- ارائه فرمولاسیون های اقتصادی و بازار پسند برای محصولات.
3- ارائه طرح توجیهی و business plane
4- ارائه نقشه های ساختمانی و تاسیسات و فضابندی متناسب با نوع فعالیت تولیدی.
5- خدمات مشاوره ای در زمینه تجهیز ماشین آلات تولید و بسته بندی از سازندگان داخلی و خارجی.
6- طراحی و ارائه محصول جدید متناسب با امکانات و شرایط موجود هر واحد تولیدی.
7- ارائه سیستم های موثر کنترل کیفیت در جهت ارتقای محصول و کاهش ضایعات و مرجوعی.
8- تدوین استانداردهای داخلی کارخانجات تولیدی و ارائه مشاوره در خصوص اخذ مجوزهای لازم از اداره غذا و دارو و سازمان استاندارد
9- آموزش پرسنل تولید و کنترل کیفیت واحدها.

 

{rsform 4}

اخبار صنعت غذا

join telegram