کد تجاری استارترهای پنیر
|
خصوصیات
|
مورد مصرف
|
CHOOZIT Feta
|
- رشد اسیدیته سریع
- فاقد تخمیر سیتراتی
- دارای خاصیت پروتئولیتیکی و ایجاد طعم و آرومای بالا
|
پنیر فتا-پنیرهای سفید آب نمکی
|
CHOOZIT RA
|
- حاوی باکتریهای ترموفیل و مزوفیل
- رشد اسیدیته سریع و زمان انکوباسیون کوتاه
- مقاومت بالا نسبت به فاژ
|
پنیر فتا- پنیرچدار- پنیرهای نیمه سخت
|
CHOOZIT MA
|
- حاوی باکتریهای مزوفیل
- رشد اسیدیته کندتر نسبت به استارترهای FetaوRA - مقاومت بالا نسبت به فاژ
|
پنیر فتا- امنتال – پنیرهای نرم کوارک
|
PROBAT ۳۲۲&۲۲۲
|
- رشد اسیدیته سریع
- قابلیت تخمیر سیتراتی
- طعم و آرومای بالا
|
پنیر خامه ای
|
CHOOZIT TM
|
- تولید اسیدیته سریع
- امکان فعالیت با ماده خشک بالاتراز ۵۰%
|
پنیر پیتزا و موزرلا
|