به وبسایت گروه بازرگانی پویا روش با پشتوانه یک دهه تخصص در صنعت لبنیات خوش آمدید...
در این مقاله اصطلاحات تخصصی صنعت لبنی را شرح می دهیم.
پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز،...
اسانسهای گیاهی در صنایع غذایی كاربرد فراوانی دارند و دارای خاصیت ضد میكروبی بر طیف وسیعی از میكروارگانیزم ها می باشند.
کشت های مورد استفاده در تولید صنعتی پنیر و یا سایر فرآورده های تخمیری شیری با نام استارتر کالچریها مایه میکروبی شناخته شده اند . استارترها در تولید...